Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte21maig '22

Cicle Nu. Marco Mezquida. Piano Sol

Dates i lloc: 

Dissabte 21 de maig de 2022
Auditori del Vinseum

Horari: 

A les 20.30h

Organització i contacte: 
Jazz Club Vilafranca
21/05/2022 - 20:30

D'ençà que va arribar a Barcelona fa prop de 15 anys, Marco Mezquida ha visitat Vilafranca i el Penedès un munt de cops amb les seves obres i amb diverses formacions.

Especialment dotat per a l'expressió artística, el pianista menorquí pot dir que les seves interpretacions són úniques, fins i tot irrepetibles. No en debades és un músic que destaca de manera brillant en la improvisació lliure.

Els seus projectes, tots d'una excel·lència fora de mida, són molts i amb una varietat de registres amplíssima. Un dels que encara no hem pogut sentir a la Vila és el piano sol. En aquest concert, integrat dins de la programació del NU - Cicle de Música i Vins de Mínima Intervenció, tindrem l'ocasió perfecta per apreciar l'art més pur que un músic pot donar, tot sol davant del seu instrument. Potser no durà gaire coses preparades... i només tindrà una lleugera idea del que voldrà transmetre, però de ben segur que ho farà de la manera més emocionant possible. Ve't aquí l'interès insubornable d'aquest concert.                                                                                                              Fotografies: Mireia Miralles

Compra l'entrada


pujar inici

Accessibilitat