Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte07maig '22

Tastets al Mercat

Dates i lloc: 

Dissabte 7 de maig de 2022
Plaça de l’Oli

Horari: 

De 12.00 a 15.00h

Organització i contacte: 

Ajuntament de Vilafranca (Servei de Mercats) i Paradistes del Mercat de la Carn

07/05/2022 - 12:00

Degustació de tapes del Mercat de la Carn, amb productes km0, cervesa artesana , vi i cava del Penedès. Maridat amb música de jazz, de 12 a 13.30h.

Actuació de la Big Band Junior i la Big Band de l’Escola Municipal de Música Ma. Dolors Calvet, de 12 a 13.30h.

Les Big Band de l’Escola Municipal de Música, dirigides pel professor de l’escola i músic Àlex Cassanyes, oferiran un repertori variat d’estàndars de jazz, tan clàssics com moderns, alguns d’ells arranjats pel mateix director. Primer es comptarà amb l’actuació de la Big Band junior,  amb alumnat majoritàriament de secundària,  i després amb la Big Band senior, amb alumnat adult.

Ambdues formacions estan integrades per gairebé una vintena de músics, alumnes de l’escola,  amb la formació tradicional de Big Band: saxos,  trombons, trompetes i base rítmica.
 

Tastets al Mercat és una campanya que  posa en valor el tradicional mercat setmanal dels dissabtes, sumant-li el producte del Mercat Municipal de la Carn.

Cada primer dissabte de mes, de 12 a 15h, a la plaça de l'Oli, les parades del Mercat Municipal de la Carn treuen parada a la plaça amb una àmplia oferta gastronòmica a punt per degustar, tot km0. La mostra va acompanyada també de cervesa artesana i vins i caves del Penedès. 

De 12  a 14h, hi ha una actuació artística, majoritàriament musical a càrrec de grups també penedesencs.

L’escenografia dels Tastet, feta per l’estudi Dissenyemacasa i guanyadora d’un premi Laus el 2017,  és a base de caixes de cartró amb fruites i verdures dels propis productors de la terra del mercat dels dissabtes.


pujar inici

Accessibilitat