Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aprovada l’oferta formativa 2007 del CFO Francesc Layret per a persones en atur

05 de agost de 2007
El Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret té una llarga experiència formativa de més vint anys. Des de l'any 2002 té, a més, la certificació UNE-EN ISO 9001-2000 que avala la qualitat de la formació que ofereix.
L'oferta del 2007 proposa un ventall important d’accions formatives per a les persones en atur que volen millorar les seves possibilitats per trobar feina. Es tracta de diferents cursos teòricopràctics, una part dels quals es portaran a terme a partir del proper mes de setembre i finalitzaran, aproximadament, el mes de juny de 2008.
Les especialitats que s'impartiran són Auxiliar d’infermeria de geriatria, Socorrista aquàtic, Administratiu/iva comptable, Tècnic/a en automatismes amb control programable, Electricista d’edificis, Dependent/a de comerç i Cambrer/a de restaurant o bar.
Aquesta oferta formativa es complementarà amb les propostes del SEFED (Simulació d’empreses amb finalitat educativa), els Programes de Garantia Social com el TEVA, que es desenvoluparà en la especialitat d'Auxiliar de Cuina per a joves, i d'altres accions formatives que es donaran a conèixer el proper trimestre.
Les persones interessades podran demanar més informació a les dependències del mateix centre Francesc Layret que està ubicat al recinte La Fassina (avinguda de Catalunya, s/n. telèfon 93 817 13 24) o bé al SOIP (Servei d'orientació i inserció professional, a la plaça del Penedès, 4 planta baixa, tel. 93 817 24 47).

pujar inici

Accessibilitat