Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Obre l’exposició “Capacitats 2021”, una mostra de les entitats de Vilafranca que treballen amb les persones amb diversitat funcional

07 de desembre de 2021

Exposició

Divendres 3 de desembre, es va commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Com cada any l’Ajuntament de Vilafranca i les 8 entitats que treballen per la visibilitat i la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional han obert amb el nom de Capacitats 2021 una mostra fotogràfica amb les activitats que realitzen en favor d’aquest col·lectiu. En aquesta ocasió l’espai escollit per a la mostra ha estat el vestíbul del Casal-Societat la Principal, on es podrà veure fins passades les festes de Nadal.

El vicepresident del Casal, Marcel Esteve, ha donat la benvinguda a la mostra en l’any en que se celebra el centenari del Teatre Casal i ha agraït la feina que fan les entitats en favor de les persones amb discapacitat.

Per la seva banda, la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, ha recordat que durant molts anys i encara actualment les persones amb diversitat funcional han estat estigmatitzades. “No hi ha persones discapacitades, sinó amb diferents capacitats i hem de donar gràcies a les entitats i al seu voluntariat, al seu equip tècnic i als seus usuaris i usuàries per la tasca que fan per visualitzar tot allò que aporten a la nostra societat i per la plena igualtat de tothom”, afirmava la regidora.

La inauguració ha comptat amb una lectura de textos amb l’acompanyament de guitarra a càrrec de Lluís Giménez.

Les entitats participants a la mostra i que participen en la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat són Entrem, Autisme amb Futur, la Fundació ProPenedès, El Turó Salu Mental, Univers Penedès, la Fundació L’Espiga, Entretots i Mas Albornà.

L’exposició Capacitats 2021 és oberta a tothom, en horari d’obertura del vestíbul per activitats de ball, teatre i cinema del Casal.

ODsODS3ODS10ODS16ODS17

pujar inici

Accessibilitat