Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Concurs de receptes Del Mercat a Taula

06 de setembre de 2007
“Del mercat a la taula” és el títol de la nova campanya que duen a terme els mercats municipals. La Xarxa de Mercats Municipals (Diputació de Barcelona) amb la col·laboració del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, posa en marxa un concurs de receptes en el qual podran participar tots els usuaris/àries dels mercats municipals, aportant receptes, ja siguin arrelades al nostre municipi o bé que facin ús de productes del nostre territori. La campanya és extensiva a tots els municipis adherits a Xarxa de Mercats Municipals i l’objectiu per tant és doble: d’una banda, incidir en la dinamització dels mercats municipals i de l’altra promoure productes i receptes característics dels municipis participants.
A partir del 17 de setembre i fins el 31 d’octubre, aquells/es qui vulguin participar podran recollir els quadríptics amb les bases del concurs i dipositar les receptes a les bústies habilitades als mercats municipals de Sant Salvador i La Pelegrina.
S’escolliran dues receptes guanyadores de cada municipi participant i es premiarà als guanyadors/es amb un trofeu i amb la publicació de la recepta en un llibre que recollirà totes les receptes guanyadores. El llibre, del qual se’n faran 900.000 exemplars, es lliurarà gratuïtament a través de les parades dels mercats municipals. Es pot trobar més informació a la web www.diba.cat/delmercatalataula

pujar inici

Accessibilitat