Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Conveni entre el programa SEFED i Rius & Rius Assessors

26 de juny de 2007
El conveni amb la consultoria Rius & Rius Assessors contempla la incorporació d’estudiants a l’empresa, perquè puguin completar i aplicar els coneixements apresos a situacions reals.
Aquest acord entre el programa SEFED, que enguany celebrarà el seu 20è aniversari, i la consultora Rius & Rius Assessors ha estat subscrit per Dolors Carbó, coordinadora del SEFED, i per Miquel i Santi Rius, directors gerents de Rius & Rius Assessors, i cal inserir-lo en el marc de celebració d’aquesta efemèrides del programa i contemplar-lo com un merescut testimoni de reconeixement a la tasca portada a terme durant tot aquest període.
La metodologia que utilitza el programa SEFED en el seu centre de Vilafranca està basada en la simulació de situacions reals d’una empresa del sector vitivinícola. Cadascun dels centres que aplica el programa adopta la forma i la distribució d’una empresa, amb una sèrie de departaments que al mateix temps estan dividits en llocs de treball que ocupen els participants de forma rotativa. En aquests departaments es reprodueixen circuits administratius, les relacions típiques i els moviments normals de documents d’una empresa.
La consultora Rius & Rius Assessors, al llarg dels més de quaranta anys de servei a les empreses, sempre ha volgut col·laborar i impulsar iniciatives encaminades a preparar els futurs professionals que treballaran en el sector vitivinícola. En aquest context, la consultora promou accions en el camp de la formació com la creació del Premi d’Enologia “Jaume Ciurana” que enguany ha arribat a la seva VIIª edició, i els convenis de col·laboració amb diversos centres i institucions com la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Ramon Llull, l’Institut d’Estudis Penedesencs, l’UVITA (Unió Vinícola de les Comarques de Tarragona), l’Escola d’Enologia de Falset, etc.

pujar inici

Accessibilitat