Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Torna la Cursa de Sant Fèlix, que se celebrarà el dia 20 d’agost

05 de agost de 2022

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca han organitzat la novena edició de la Cursa de Sant Fèlix, que tindrà lloc el dia 20 d’agost a partir de les 20.45h.

Enguany la cursa constarà d’una (2km) o de dues voltes (4km) en funció del que els corredors i corredores desitgin i hi haurà 3 premis en categoria femenina i masculina per a cada recorregut.

Per fer la cursa més festiva també hi haurà premis per a grups que s'hi apuntin conjuntament. Així, hi haurà un guardó per al grup més 'festamajorenc', un altre per al grup amb la disfressa més divertida, un altre al selfie de la cursa que obtingui més likes i, finalment, un altre premi serà per al ball de festa major que sigui més festiu durant la cursa.

El preu de la inscripció és de 6 euros per participant i inclou la participació a la cursa, un petit obsequi i el sopar popular posterior, que consistirà en una botifarrada per tots els assistents que s'hi hagin inscrit.

El recorregut serà una versió aproximada de la processó del dia 30, Sant Fèlix. Així, el tret de sortida serà a la plaça Jaume I, es passarà per la rambla i també es pujarà pel carrer de la Cort. Qualsevol dubte sobre la cursa es pot enviar un correu a festamajordevilafranca@gmail.com i les inscripcions es poden fer a l’enllaç següent: https://festamajor.vilafranca.cat/cursadesantfelix.

pujar inici

Accessibilitat