Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Inscripcions als cursos de llenguatge dels signes

09 de setembre de 2007
L’objectiu del curs és promoure el coneixement d’aquest llenguatge com a eina d’ús per superar barreres de comunicació. La utilització d’aquest llenguatge específic comporta també una altra forma de relacionar-se, molt més basada en l’expressivitat corporal.

El curs està adreçat a tothom en general però en especialment a persones amb deficiència auditiva. També s’adrecen a professionals que en el seu àmbit de treball es relacionen amb aquest col.lectiu i persones amb certa sensibilitat social de connexió amb persones amb aquesta problemàtica.

Del 17 al 28 de setembre les inscripcions s’hauran de fer a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilafranca, al carrer de Santa Maria núm. 2, 1a planta, d’11 a 2 del migdia. L’import de la matrícula és de 70€ per al curs d’iniciació i de 120€ pel curs de perfeccionament. Cal dir que les places són limitades i s’adjudicaran per ordre de recepció. Tindran prioritat les persones empadronades i residents a Vilafranca. El cursos començaran el dia 9 d’octubre i finalitzaran el 29 de maig, tindran una durada de 60 hores i es faran a l’Escorxador, els dimarts i dimecres de 7 a 9 del vespre.

pujar inici

Accessibilitat