Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S’inicia el programa ILO-SER-5 - Iniciatives Locals d’Ocupació en el Sector Serveis a les Persones

24 de juliol de 2007
L’objectiu d’aquesta iniciativa, cofinançada per la Diputació de Barcelona, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca, és l’increment de l’ocupació i l’especialització de les persones que treballin als serveis d’atenció a les persones (gent gran, infants, disminuïts, malalts crònics, etc.) per tal de donar resposta a les necessitats creixents d’aquests serveis a la nostra societat.
Des de l’any 2002, l’Ajuntament de Vilafranca ve participant en totes les edicions d’aquest programa i el nombre de beneficiàries del programa supera el centenar de persones. La cooperació amb empreses del sector ha estat valorat molt positivament per aquestes.
Al programa ILO-SER hi poden accedir persones majors de 18 anys, en situació d’atur, inscrites al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i en disposició de formar-se i de treballar en el sector de serveis a les persones.
A mitjans de setembre està previst iniciar la formació bàsica i posteriorment la formació especialitzada, poden escollir entre els següents cursos:

· Auxiliar d’Infermeria en Geriatria (455 h),
· Assistent/a de Persones amb discapacitat (230 h),
· Monitor de Lleure Infantil –menjador escolar- (390 h)
· Treballador/a familiar (700 h) en aquest cas, pendent de confirmació.

El programa preveu també accions de suport i promoció del sector d’empreses de serveis a les persones, com jornades, estudis i d’altres.
Les persones i/o empreses interessades poden demanar més informació al SOIP, Pl. Penedès, 4 – baixos, Telèfon 93 817 24 47 o al Servei de Foment de l’Ocupació (Edifici 2 de la Fassina) Av. Catalunya, s/núm., telèfon 93 817 19 95.

pujar inici

Accessibilitat