Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Sorteig de 77 habitatges de protecció oficial a la Girada

25 de juliol de 2007
Es tracta d'un edifici de 30 pisos situat a la rambla de la Girada cantonada amb el carrer Castellers de Vilafranca i un altre edifici, de 47 pisos, situat al carrer dels Falcons de Vilafranca cantonada carrer dels Castellers de Vilafranca.
L’edifici de la rambla de la Girada té 30 habitatges que estan destinats a lloguer general. Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil d’uns 65 m2. La promoció compta amb un aparcament de 27 places i 2 locals comercials.
Pel que fa a la promoció situada al carrer Falcons de Vilafranca és un edifici plurifamiliar de 47 habitatges, 27 dels quals estan destinats a lloguer general i els 20 restants a lloguer per a joves. 20 d’aquests pisos tenen un dormitori, 13 en tenen dos i 14 en tenen tres. La seva superfície útil oscil·la entre els 45 m2 i els 74 m2. La promoció compta amb un aparcament de 38 places i 4 locals comercials.

Criteris ambientals i d’ecoeficiència
Els dos edificis inclouen una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària. L’Incasòl ha invertit un total de 4,67 milions d’euros en la construcció d’aquestes dues promocions. En aquest mateix sector de la Girada, l’Incasòl ja va executar una primera fase amb una promoció de 40 habitatges amb protecció oficial, també destinats a lloguer.
Aquestes dues promocions d’habitatge de protecció oficial s’inclouen en el Pla d’Habitatge 2004-2007 que l’Ajuntament de Vilafranca està executant amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i d’altres entitats i institucions.

Resultat del sorteig
Al sorteig s'han adjudicat 10 pisos per a persones majors de 65 anys i 6 pisos per a la famílies monoparentals. 19 dels pisos s’han atorgat a joves menors de 35 anys i 37 pisos per a majors de 35 anys. També s’ha sortejat un pis adaptat per a persones amb disminució.
Els adjudicataris van poder visitar els pisos ahir mateix, però es preveu una jornada de portes obertes per a la primera quinzena de setembre. La signatura de contractes està previst que es faci a finals del proper mes d'octubre.

pujar inici

Accessibilitat